03.05.2017 @ 21:00

Vi, Team Motionsfeltet.dk og de 14.500 danskere som er ramt af sclerose, har brug for din hjælp.

Lørdag den 6. maj cykler 17 kvinder og mænd fra Team Motionsfeltet.dk, sammen med en masse andre hold, de 737 km fra København til Skagen. Det gør de for at sætte fokus og skabe opmærksomhed om sygdommen multipel sclerose - også kaldet dissemineret sclerose. En kronisk sygdom som cirka 14.500 danskere lever med.

 

Og det er her, at du kan hjælpe: for fokus og opmærksomhed er godt, men der skal også penge til forskning og hjælp til dem som allerede har sclerose. Alle hold og deltagere i MS Bike Challenge samler penge ind til netop dette. Du kan støtte det velgørende formål her


Derfor deltager vi

Jan Bruun Pedersen er en del af Team Motionsfeltet.dk og her er grunden til, at han vælger at køre MS Bike Challenge.

 

”For det første fordi jeg kan og fordi jeg gerne vil støtte et godt formål. Men vigtigst af alt har jeg prøvet, hvad støtte betyder i et sygdomsforløb og hvor vigtigt det er.”

 

Og det stemmer Lene Jørgensen i med. Hun er også en del af Team Motionsfeltet.dk og kører MS Bike Challenge fordi det er en kæmpe personlig udfordring, men hun ser også muligheden for at gøre noget godt for andre.

 

”Alle har ret til et godt og indholdsrigt liv. Der er mange forskellige måder, hvorpå man kan hjælpe, men i sidste ende så glæder jeg mig blot over, at kunne gøre noget godt for andre.”

 

Team Motionsfeltet.dk håber du vil støtte den gode sag. Alle bidrag, uanset størrelse, vil blive taget imod med kyshånd og hjertevarme. Du kan donere via dette link. I skrivende stund har holdet samlet godt 10.000 kroner ind, hvilket var målet, men det er nu hævet til 25.000 kroner. Samlet set har alle deltagerne i MS Bike Challenge næsten indsamlet 250.000 kroner. 

 

Team Motionsfeltet.dk’s MS Bike Challenge hold består af: Allan Sørensen, Christian Bergman, Flemming Ytting Hansen, Henrik Ginderskov, Jan Bruun Pedersen, Jan Simonsen, Jesper Johannesen, Johnny Fagerli-Nielsen, Jørgen Sindal Jensen, Jørn Plet, Kenneth Bergman, Kristian Juhler, Lene Jørgensen, Søren Thorup Nielsen, Thomas Raaschou, Tine Gensø og Ulrich Elmevang.

 

Ønsk dem knæk og bræk - og støt et godt formål.
 

Giro-spillet åbnet for tilmelding
Første cykelmagasin på gaden
Første udgave af Motionsfeltet.dk's nye magasin er landet på gaden! Læs det nu og få også adgang til 7 tidligere magasinet, som er udgivet af Bikemania Magazine.
Følg Romandiet Rundt på Feltet.dk's app
Følg Kasper Asgreen, Michael Valgren, Andreas Kron, Johan Price-Pejtersen samt Christopher Juul-Jensen i Romandiet Rundt.
Produktnyt: Cannondales nye Scalpel er bygget til at begejstre
I dag lancerer Cannondale en helt ny model af deres ikoniske Scalpel. Cannondales ultra lette nye cross-country mountainbike er på vej på markedet.
Cykelsportens Myter: Oplev Rolf, Holm og Bastian Emil
Den 11. juni gæster Brian Holm, Rolf Sørensen og Bastian Emil Goldschmidt Det Ny Teater til en snak om cykelsportens barske storhed og varmer op til Tour de France 2024. 
Test: Ekoi Gara MIPS Air
EKOI Gara MIPS Air er en let, velventileret og komfortabel hjelm.
Hør dansk MTB-stjerne sætte ord på triumf
Simon Andreassen tog i går en af karrierens største sejre, da han vandt mountainbike World-Cuppen i Araxá i Brasilien. Efter sejren var han overvældet, men prøvede at sætte ord på triumfen.
Se Simon Andreassen vinde stor World Cup-sejr
Simon Andreassen vandt anden afdeling af World Cuppen - se hele den dramatiske sidste omgang.
Simon Andreassen vinder i World Cuppen
Danske Simon Andreassen vandt sensationelt anden afdeling af World Cuppen.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Seneste indlæg i debatten

Frank van den Broek fortsatte DSMs helt ustoppelige succes med sejr på kongeetapen, og nu skal meget gå galt, hvis ikke også det hollandske hold skal vinde samlet. De kan endda fortsætte succesen lørdag, hvor der venter en af de to helt lette etaper, når der skal sluttes i sprinterbyen Izmir, hvor de rene sprintere kan se frem til deres første opgør siden 1. etape. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_7_etape_af_presidential_tour_of_trkiye_2024/Brandon McNulty rejste sig efter en skuffende start på løbet og tog en ganske suveræn sejr på den vigtige enkeltstart, der samtidig sendte Juan Ayuso i trøjen. Den store spanier har derfor nu kurs mod sin anden sejr i et WorldTour-etapeløb, men forinden skal han overleve den vigtigste bjergtest, når løbet lørdag fortsætter med sin kongeetape, der dog byder på en relativt blød målstigning og en del modvind i finalen. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_4_etape_af_tour_de_romandie_2024/Juan Ayuso kan stadig mærke, at kroppen ikke er helt på toppen efter oplevelsen i Fleche Wallonne. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/ayuso_er_stadig_maerket_af_kuldechok/I disse dage køres Tour de Romandie, som vi dækker intenst. Hver dag skriver vores ekspert, Emil Axelgaard, optakter til etaperne, og som led heri analyserer han den foregående dags begivenheder. Vi bringer her hans analyse af 3. etape. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/tour_de_romandie-analyse_da_det_arabiske_tempomirakel_fortsatte/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet