Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

Løbskalender 2017 FILTER

Januar

Marts

April

Maj

Juni

Juli

August

September

Oktober

November

December

Seneste på Motionsfeltet.dk

SIDSTE CHANCE I DAG: Deltag i Danmarks største cykelspil - vind cykel til 14.990 kr!
Lørdag starter årets største cykelmanagerspil. Der er præmier til de 75 bedste, hvor vinderen af spillet vinder en lækker racercykel til 14.990 kroner. Vælg dine 25 ryttere og dyst imod familie, venner og bekendte i årets største cykelløb. Du udvælger dit hold engang for alle.
I morgen starter årets store cykeldyst! Er du klar?
Få håneretten i Feltet.dks store cykelspil, som kører fra februar til oktober. Spillet starter den 24. februar.
Skandinaviens største cykelmesse kommer til Århus
Nordic Bike Shows A/S er firmaet bag Copenhagen Bike Show, der siden 2015 har arrangeret Skandinaviens største cykelmesse i København med mere end 100 udstillere fra ind- og udland, og over 15.000 besøgende.
Et rigtigt cykelløb: Udfordrende Gran Fondo - SPAR 30% nu!
Gran Fondo er det tætteste amatørryttere kommer på de professionelles løb, og nu er der mulighed for at følge i Mads Pedersens spor, når Gran Fondo Denmark inviterer til endnu en fantastisk cykelevent i Grindsted - og årets rute fører blandt andet rytterne over en række af de klassiske stigninger fra PostNord Danmark Rundt.
Kun 10 dage til Feltet.dk Tour starter!
Nu er der kun 10 dage til årets cykelspil starter. Sæt dit managerhold i Feltet.dk og vind nogle af de flotte præmier og dyst imod familien, venner og bekendte. 

Instagram #motionsfeltet

Seneste indlæg i debatten

Hej. Nogle der ved hvor man kan købe Keywin pedaler i danmark? Har ikke selv kunne finde et sted endnu. På forhånd tak. KasperDet er en god pointe! Bruger du i øvrigt din Cyclocross på landevej også? Fandt også den her, dansk forhandlet: https://www.rosebikes.dk/bike/rose-pro-cross-105/aid:2681705 Lidt dyrere, men ser også ret lovende ud - nogen som har erfaring med dem?Hej Feltet, Jeg skal have skiftet mine bremser (for og bag) på min gamle super lemans. Der sidder et par Dia Compe G (http://velobase.com/ViewComponent.aspx?ID=545BEA4E-4D01-4ADD-A37F-0D13FEAACD67&Enum=117&AbsPos=41) og er i tvivl om, hvorvidt jeg blot kan købe nogle nye i et andet mærke. Der sidder en forskærm og bagskærm. Det er blot en hverdagscykel, så har kigget på http://www.chainreactioncycles.com/dk/en/miche-performance-57mm-drop-brake-caliper-set/rp-prod152803 https://www.cykelgear.dk/reservedele/bremser/racer-bremser/fixieracer-bremsesaet-hvid?sogeord=&nr=21 eller lange arme https://www.cykelgear.dk/reservedele/bremser/racer-bremser/bremsesaet-force-57-75-mm?sogeord=&nr=28 Mit spørgsmål går mest på, om jeg skal vælge korte eller lange arme. Kører med racerhjul for og bag. Mvh JesperNetop: Indtil denne og en tidligere tråd, fra forbitrede SRAM 7-ejere, har Torpedo/Sachs/SRAM's indvendige gear ellers gået for at være det bedste og pålideligste, men det kan da godt man må tage alle sine overbevisninger om fabrikater og modeller op til revision. Hvordan,ved jeg ikke lige, der er jo ikke nogen videnskab på sådan et område, kun hearsay (rygter).

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

ThomasKristensen.com