Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK PÅ MOTIONSFELTET.DK

 

MotionsFeltet.dk udbydes af JJnet.dk, og ved besøg på MotionsFeltet.dk indsamles information om besøg på hjemmesiden, og ved flere af sidens services kræves det, at man opretter sig som bruger, hvorved der også aktivt afgives information.

Accept
Ved besøg på MotionsFeltet.dk (herunder mobilversionen m.MotionsFeltet.dk) accepterer du nedenstående cookie- og privatlivspolitik, hvori du kan du læse, hvorfor vi indsamler information, hvordan oplysningerne behandles, hvad vi bruger den til, samt hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger. 

Indsamling af information på MotionsFeltet.dk sker under overholdelse af gældende lovgivning.

 

Cookies, og hvad de bruges til på vores website:

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

 

Så lang tid opbevares cookies

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

 

Sådan sletter du cookies

Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

 

Sådan undgår jeg cookies

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

 

Cookies på MotionsFeltet.dk

På MotionsFeltet.dk anvendes to typer af cookies: 1. parts cookies, som vi selv sætter, og 3. part cookies som sættes af vores samarbejdspartnere:

 

1. Parts cookies
MotionsFeltet.dk bruger 1. parts cookies til at levere udvidede funktioner og services til registrerede brugere, og til generelt at forbedre bruger oplevelsen på sitet. Ingen af de oplysninger, der gemmes i vores 1. parts cookies, indsamles eller videresendes i nogen form.

Hvis du vælger at afvise cookies fra MotionsFeltet.dk, kan du opleve at diverse funktioner og services primært til registrerede brugere ikke virker. Det drejer sig bl.a. om managerspil, forum, webshop mm.. Hvis du ikke bruger nogle af disse funktioner, vil du kun opleve mindre uhensigtsmæssigheder. 

 

3. parts cookies

Gemius (trafikmåling)

MotionsFeltet.dk anvender cookies fra Gemius, der registrerer internetbrug på markedsniveau og på tværs af forskellige websites. Målingen overholder al lovgivning på området herunder persondataloven, ICC/ESOMAR International Code of Marketing and Social Research Practice, og videregiver ikke oplysninger om de enkelte personers internetadfærd men kun i samlet form. Se f.eks. fdim.dk/statistik

Gemius registrerer ikke personoplysninger, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilladelse hertil, hvilket sker i forbindelse med udfyldelse af spørgeskemaer. Læs mere om persondata i Gemius Audience.

Du kan fravælge at indgå i Gemius målingen her: http://optout.hit.gemius.pl/removeDK.php

 

Google Analytics (trafikmåling)

MotionsFeltet.dk bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. 
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout


Chart.dk (trafikmåling)
MotionsFeltet.dk bruger cookies fra Chart.dk til at måle trafikken på websitet.

Cookies fra samarbejdspartnere (annonceringsafvikling)

MotionsFeltet.dk har en række samarbejdspartnere som sætter tredjeparts cookies. En tredjeparts cookie kan blive sat af vores annoncører, et mediebureau, annoncenetværk, og andre tjenester, som vi bruger fx facebook. Disse cookies anvendes til fx til at logge ind og dele artikler på facebook.

Når der vises bannere på MotionsFeltet.dk kan annoncøren vælge bruge cookies til at måle, hvordan banneret vises. Nogle annoncører indgår desuden i større annoncenetværk. Her kan cookies være med til at sikre, at du fx ikke får det samme banner at se igen. Det er muligt at fravælge, at du indgår i en række annoncenetværk, der deler cookie-oplysninger på tværs af forskellige netværk. Du kan finde listen her: http://minecookies.org/fravalg


Desuden bruger MotionsFeltet.dk Emediate til at vikle en række annoncer, se mere her: http://classroom.emediate.com/doku.php?id=faq:emediate_privacy_policy

 

 

Personoplysninger:

 

Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner. 

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.


Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos MotionsFeltet.dk, skal du rette henvendelse på kontakt@jjnet.dk eller telefon 5155 8966. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

 

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Den dataansvarlige i forbindelse med Gemius cookies er FDIM, Bredgade 33A, 1260 København K. Databehandleren er Gemius S.A., Woloska 7, 02-675 Warszawa, Polen. Gemius Denmark ApS har adresse på Dampfærgevej 3 st. th., 2100 København Ø. Hvis du har spørgsmål til behandlingen af oplysninger og data eller ønsker at udnytte dine rettigheder, kan du rette henvendelse til Gemius Denmark ApS på e-mailadressen netsoftware@gemius.dk eller telefon: 39 200 440

 

Få dit Tour-managerhold GRATIS med NordicBet
Skal du have et GRATIS Tour de France managerhold? Så tilbyder NordicBet at betale for dit managerhold! Desuden får du mulighed for at vinde et af fem gavekort på 2.000 kroner, som udtrækkes tilfældigt blandt deltagerne.
Test: POC Do Half blade AVIP cykelbriller
POC har lavet et par cykelbriller i høj kvalitet, som gør det godt på alle parametre. Brillerne har fede farver, der tilmed kan gøre dig mere sikker i trafikken.
Kør som Sagan med 100%
PSE Parts importerer 100% handsker og solbriller, som bruges af den dobbelte landevejsverdensmester, Peter Sagan, til alle løb.
Sidste chance: Få 25% rabat på Voigts nye bog
Lige op til Tour de France udkommer Jens Voigts nye bog: "Shut up Legs" på dansk.
Vind EM VIP-billetter og adgang til motionsløbet
Vind startnummer til EM motionsløbet samt eksklusive VIP-billetter til EM i landevejscykling til dig og familien!
Tusindvis af cykelryttere på vejene lørdag 24. juni – vær opmærksom
Der bliver masser af cykeltrafik på landevejene op gennem Jylland lørdag 24. juni, når 5.500 cykelmotionister deltager i DGI Hærvejsløbet 2017.
Fik du købt den store Giro d'Italia-bog: La Corsa Rosa
Det kan godt være, at Tour de France er verdens førende cykelløb, men lige i baghjulet på det befinder Giro d’Italia sig, og det indtager efter manges mening førstepladsen, når det kommer til den største dramatik, de vanskeligste etaper, de vildeste bjerge, det dårligste vejr og de flotteste ruter.
Sagan aflyser løb i Danmark
Verdensmesteren Peter Sagan kommer ikke til start i det danske motionscykelløb "The Classic", det oplyser arrangørerne i dag. 
Cykling for alle på ruterne til EM i Herning
Den glade cyklist eller den ivrige motionist får mulighed for at komme Europas bedste cykelryttere i forkøbet til EM i Herning. Onsdag og søndag under EM i august bliver to cykelløb for alle afholdt på ruterne.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

ThomasKristensen.com