Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK PÅ MOTIONSFELTET.DK

 

MotionsFeltet.dk udbydes af JJnet.dk, og ved besøg på MotionsFeltet.dk indsamles information om besøg på hjemmesiden, og ved flere af sidens services kræves det, at man opretter sig som bruger, hvorved der også aktivt afgives information.

Accept
Ved besøg på MotionsFeltet.dk (herunder mobilversionen m.MotionsFeltet.dk) accepterer du nedenstående cookie- og privatlivspolitik, hvori du kan du læse, hvorfor vi indsamler information, hvordan oplysningerne behandles, hvad vi bruger den til, samt hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger. 

Indsamling af information på MotionsFeltet.dk sker under overholdelse af gældende lovgivning.

 

Cookies, og hvad de bruges til på vores website:

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

 

Så lang tid opbevares cookies

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

 

Sådan sletter du cookies

Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

 

Sådan undgår jeg cookies

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

 

Cookies på MotionsFeltet.dk

På MotionsFeltet.dk anvendes to typer af cookies: 1. parts cookies, som vi selv sætter, og 3. part cookies som sættes af vores samarbejdspartnere:

 

1. Parts cookies
MotionsFeltet.dk bruger 1. parts cookies til at levere udvidede funktioner og services til registrerede brugere, og til generelt at forbedre bruger oplevelsen på sitet. Ingen af de oplysninger, der gemmes i vores 1. parts cookies, indsamles eller videresendes i nogen form.

Hvis du vælger at afvise cookies fra MotionsFeltet.dk, kan du opleve at diverse funktioner og services primært til registrerede brugere ikke virker. Det drejer sig bl.a. om managerspil, forum, webshop mm.. Hvis du ikke bruger nogle af disse funktioner, vil du kun opleve mindre uhensigtsmæssigheder. 

 

3. parts cookies

Gemius (trafikmåling)

MotionsFeltet.dk anvender cookies fra Gemius, der registrerer internetbrug på markedsniveau og på tværs af forskellige websites. Målingen overholder al lovgivning på området herunder persondataloven, ICC/ESOMAR International Code of Marketing and Social Research Practice, og videregiver ikke oplysninger om de enkelte personers internetadfærd men kun i samlet form. Se f.eks. fdim.dk/statistik

Gemius registrerer ikke personoplysninger, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilladelse hertil, hvilket sker i forbindelse med udfyldelse af spørgeskemaer. Læs mere om persondata i Gemius Audience.

Du kan fravælge at indgå i Gemius målingen her: http://optout.hit.gemius.pl/removeDK.php

 

Google Analytics (trafikmåling)

MotionsFeltet.dk bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. 
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout


Chart.dk (trafikmåling)
MotionsFeltet.dk bruger cookies fra Chart.dk til at måle trafikken på websitet.

Cookies fra samarbejdspartnere (annonceringsafvikling)

MotionsFeltet.dk har en række samarbejdspartnere som sætter tredjeparts cookies. En tredjeparts cookie kan blive sat af vores annoncører, et mediebureau, annoncenetværk, og andre tjenester, som vi bruger fx facebook. Disse cookies anvendes til fx til at logge ind og dele artikler på facebook.

Når der vises bannere på MotionsFeltet.dk kan annoncøren vælge bruge cookies til at måle, hvordan banneret vises. Nogle annoncører indgår desuden i større annoncenetværk. Her kan cookies være med til at sikre, at du fx ikke får det samme banner at se igen. Det er muligt at fravælge, at du indgår i en række annoncenetværk, der deler cookie-oplysninger på tværs af forskellige netværk. Du kan finde listen her: http://minecookies.org/fravalg


Desuden bruger MotionsFeltet.dk Emediate til at vikle en række annoncer, se mere her: http://classroom.emediate.com/doku.php?id=faq:emediate_privacy_policy

 

 

Personoplysninger:

 

Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner. 

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.


Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos MotionsFeltet.dk, skal du rette henvendelse på kontakt@jjnet.dk eller telefon 5155 8966. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

 

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Den dataansvarlige i forbindelse med Gemius cookies er FDIM, Bredgade 33A, 1260 København K. Databehandleren er Gemius S.A., Woloska 7, 02-675 Warszawa, Polen. Gemius Denmark ApS har adresse på Dampfærgevej 3 st. th., 2100 København Ø. Hvis du har spørgsmål til behandlingen af oplysninger og data eller ønsker at udnytte dine rettigheder, kan du rette henvendelse til Gemius Denmark ApS på e-mailadressen netsoftware@gemius.dk eller telefon: 39 200 440

 

Cykelrejser: Hvor går turen til i 2019?
Vinmarker i Appenninerne, alpetoppe i Østrig, cykeludlejning på Mallorca eller smørrebrød i Danmark.
Produktnyt: Pirelli lancerer dæk designet specifikt til det danske vintervejr
Pirelli begyndte deres tilbagetog til cykelsporten for lidt over et år siden, og nu har den italienske dækfabrikant lanceret et dæk, der er specifikt designet til det danske vintervejr.
Hærvejsløbet satser på elcykler
Når Danmarks største cykelevent skydes i gang lørdag 29. juni 2019, bliver det ikke kun med rå pedalkraft. Nu åbner arrangørerne også officielt for elcykler.
Hærvejsløbet satser på elcykler
Når Danmarks største cykelevent skydes i gang lørdag 29. juni 2019, bliver det ikke kun med rå pedalkraft. Nu åbner arrangørerne også officielt for elcykler.
Test: Bkool Smart Pro 2
Bkool har lavet er rigtigt godt bud på en Smarttrainer, der er fornuftig til prisen og som kan bruges til forskellige online træningsplatforme.
Test: Bédée 43 ML base layer fra Louison Bobet
En lækker svedtrøje som ikke sidder malet på og derved henvender sig til mange ryttertyper.
Adventskalender: Få Michael Valgrens bog til halv pris
Hver søndag i advent vil Feltet.dk have et super tilbud fra enten vores webshop eller en ekstern partner.
Boganmeldelse: Cykeltræning af Claus Hechmann
Bogen Cykeltræning er det seneste skud på stammen, af bøger der hjælper én med at komme i bedre form. Vi har læst bogen og kommer her med vores anmeldelse af den.
Boganmeldelse: Lars Bak - Hjælperytteren
Seneste skud på stammen af cykelbøger udgivet i 2018 er “Lars Bak - Hjælperytteren”. Vi har læst bogen og kommer her med en anmeldelse af den.

Seneste indlæg i debatten

De ryttere du nævner er dygtige, men vel ikke meget anerledes end alle de andre hjælpere, der er skiftet væk gennem tiden for at køre deres egen chance - det bliver nok ikke lettere at vinde noget, hvis man står helt alene fordi man laver “mytteri” Hjælpere eller ej, jeg har stadig meget svært ved at se præcist hvem det er der skal ryste en Froome i topform i Touren næste år selv med en 2-3 ryttere der ikke arbejder 100% for ham. Måske Dumoulin, men ikke i 2019 pga ruten og holdet, men mest fordi Froome må have toppet og Dumoulin ikke har toppet endnu. Hvis man ser på sidste år, kan jeg kun se Froome, Dumoulin, Thomas (og måske Porte, hvis han undgår uheld) reelt kæmpe om sejren. Dermed ikke sagt at alle ender på podiet - noget skal nok gå galt for nogen som det plejer, men jeg er sikker på det er en af de 3(4) der vinder Touren næste år. De andre er simpelthen for langt fra og/eller ustabile til at vinde den. lige vedr rulleskøjter, så fylder de pokkers meget, men jeg er overvist om jeg stadig ruller hurtigere end de fleste cykler i mit område (Kbh) og det er fandme svært at komme forbi en cyklist når man er på rulleskøjter. Tak for svar 😊 Jeg forsøgte personligt bare at tappe lidt viden.. Min cykel er udstyret med 10s campa, som jeg er meget glad for. På hjul siden kunne jeg godt tænke mig at prøve kræfter med nogle med højere profil. Men jeg syntes ofte det bliver for dyrt. Så derfor er brugt markedet mere interessant. Og udvalget til Shimano er næsten uendeligt meget større på brugt siden. Nu har jeg så brugt opvaskesulfo ud fra at det nok er relativt neutralt, og det [i]føles godt[/i]. Det affedter ganske vist (jf. tallerkenvask, som jeg mener det vist også kan bruges til) , men næppe så voldsomt som fx Ajax eller brun sæbe . For mig må der dog gerne efterlades lidt fedtagtigt for at dæmpe rust og forvitring af aluminium og lak, så jeg vil også overveje autoshampoo og fl. håndsæbe. Jeg tror ikke det er smørende nok til at genere skivebremser, så er en "sort" opvaskebørste nok værre. Min opvaskebørste kommer dog ikke i nærheden af transmissionen; den tager jeg helt for sig selv en gang i mellem, med egne og andres råd her fra forum.

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Boligadvokat