Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK PÅ MOTIONSFELTET.DK

 

MotionsFeltet.dk udbydes af JJnet.dk, og ved besøg på MotionsFeltet.dk indsamles information om besøg på hjemmesiden, og ved flere af sidens services kræves det, at man opretter sig som bruger, hvorved der også aktivt afgives information.

Accept
Ved besøg på MotionsFeltet.dk (herunder mobilversionen m.MotionsFeltet.dk) accepterer du nedenstående cookie- og privatlivspolitik, hvori du kan du læse, hvorfor vi indsamler information, hvordan oplysningerne behandles, hvad vi bruger den til, samt hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger. 

Indsamling af information på MotionsFeltet.dk sker under overholdelse af gældende lovgivning.

 

Cookies, og hvad de bruges til på vores website:

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

 

Så lang tid opbevares cookies

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

 

Sådan sletter du cookies

Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

 

Sådan undgår jeg cookies

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

 

Cookies på MotionsFeltet.dk

På MotionsFeltet.dk anvendes to typer af cookies: 1. parts cookies, som vi selv sætter, og 3. part cookies som sættes af vores samarbejdspartnere:

 

1. Parts cookies
MotionsFeltet.dk bruger 1. parts cookies til at levere udvidede funktioner og services til registrerede brugere, og til generelt at forbedre bruger oplevelsen på sitet. Ingen af de oplysninger, der gemmes i vores 1. parts cookies, indsamles eller videresendes i nogen form.

Hvis du vælger at afvise cookies fra MotionsFeltet.dk, kan du opleve at diverse funktioner og services primært til registrerede brugere ikke virker. Det drejer sig bl.a. om managerspil, forum, webshop mm.. Hvis du ikke bruger nogle af disse funktioner, vil du kun opleve mindre uhensigtsmæssigheder. 

 

3. parts cookies

Gemius (trafikmåling)

MotionsFeltet.dk anvender cookies fra Gemius, der registrerer internetbrug på markedsniveau og på tværs af forskellige websites. Målingen overholder al lovgivning på området herunder persondataloven, ICC/ESOMAR International Code of Marketing and Social Research Practice, og videregiver ikke oplysninger om de enkelte personers internetadfærd men kun i samlet form. Se f.eks. fdim.dk/statistik

Gemius registrerer ikke personoplysninger, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilladelse hertil, hvilket sker i forbindelse med udfyldelse af spørgeskemaer. Læs mere om persondata i Gemius Audience.

Du kan fravælge at indgå i Gemius målingen her: http://optout.hit.gemius.pl/removeDK.php

 

Google Analytics (trafikmåling)

MotionsFeltet.dk bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. 
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout


Chart.dk (trafikmåling)
MotionsFeltet.dk bruger cookies fra Chart.dk til at måle trafikken på websitet.

Cookies fra samarbejdspartnere (annonceringsafvikling)

MotionsFeltet.dk har en række samarbejdspartnere som sætter tredjeparts cookies. En tredjeparts cookie kan blive sat af vores annoncører, et mediebureau, annoncenetværk, og andre tjenester, som vi bruger fx facebook. Disse cookies anvendes til fx til at logge ind og dele artikler på facebook.

Når der vises bannere på MotionsFeltet.dk kan annoncøren vælge bruge cookies til at måle, hvordan banneret vises. Nogle annoncører indgår desuden i større annoncenetværk. Her kan cookies være med til at sikre, at du fx ikke får det samme banner at se igen. Det er muligt at fravælge, at du indgår i en række annoncenetværk, der deler cookie-oplysninger på tværs af forskellige netværk. Du kan finde listen her: http://minecookies.org/fravalg


Desuden bruger MotionsFeltet.dk Emediate til at vikle en række annoncer, se mere her: http://classroom.emediate.com/doku.php?id=faq:emediate_privacy_policy

 

 

Personoplysninger:

 

Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner. 

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.


Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos MotionsFeltet.dk, skal du rette henvendelse på kontakt@jjnet.dk eller telefon 5155 8966. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

 

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Den dataansvarlige i forbindelse med Gemius cookies er FDIM, Bredgade 33A, 1260 København K. Databehandleren er Gemius S.A., Woloska 7, 02-675 Warszawa, Polen. Gemius Denmark ApS har adresse på Dampfærgevej 3 st. th., 2100 København Ø. Hvis du har spørgsmål til behandlingen af oplysninger og data eller ønsker at udnytte dine rettigheder, kan du rette henvendelse til Gemius Denmark ApS på e-mailadressen netsoftware@gemius.dk eller telefon: 39 200 440

 

Arrangør: Vil meget gerne sætte Velothon i søen
Der arbejdes stadig i kulisserne for at skabe en udgave af Velothon i Danmark, men det er stadig uklart, hvornår det kommer til at ske.
Stortest af hjelme – Over 1000,- kroner – Del 1
Feltet.dk har haft en række hjelme til test for at se på hvordan de klarer sig på de forskellige parametre, der gør en hjelm god.
Julegaveide: Få lyd igennem kindbenene - Nyt let headset
Fra den 24. november og frem imod jul præsenterer Feltet.dk og Motionsfeltet.dk en julegaveidé hver dag.
Produktnyt: Specialized Epic 2018
Specialized har præsenteret den letteste Epic-cykel, de har haft i programmet.
Julegaveide: Landevejstræning
Fra den 24. november og frem imod jul præsenterer Feltet.dk og Motionsfeltet.dk en julegaveidé hver dag. Cykler du på landevejen og går lidt op i din træning? Så er bogen landevejstræning lige noget for dig. 
Julegaveide: Bog med 64 cykelanekdoter
Fra den 24. november og frem imod jul præsenterer Feltet.dk og Motionsfeltet.dk en julegaveidé hver dag.
Julegaveide: Headset til cykling og sport inklusiv mikrofon
Fra den 24. november og frem imod jul præsenterer Feltet.dk og Motionsfeltet.dk en julegaveidé hver dag.
Stortest af hjelme: Afrunding af kategori – under 1000 kroner
Èn ting er sikkert efter vores test - det behøver faktisk ikke være voldsomt dyrt at anskaffe sig en fornuftig hjelm.
Boganmeldelse: Et liv med to hjul
Henrik Elmgreen, eller Rico som vi normalt kalder ham, har skrevet en bog. Det er ikke en bog om cykelsportens historie, men mere hans historie om cykelsporten. Og den er ganske spændende.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

ThomasKristensen.com